donderdag 5 maart 2015

Bye bye Singapore 05.03.2015

Wij konden kiezen om te vliegen op woensdag of vrijdag en hebben beslist om de break ruim te nemen, dus paar dagen niksen. 's Morgens een uitstapje en 's namiddags op de zetel of aan het zwembad dat bij het appartement hoort.


Hier logeren wezicht van op hun terras

zwembad en jacuzi voor even tussendoor

Maandag zijn we naar het museum geweest van 'Asian civilisation' waarvan een van de fietsers conservator is. Mooi, klein, net voldoende input. Een deel van de collectie is gedoneerd, een deel geleend.

Singapore is een maffe stad wat prijzen betreft. Je kan hier goedkoper eten dan zelf te koken, hoe maf is dat? In Chinatown is er een gigantische supermarkt die 24/24u open is waar ze alles hebben in alle kleuren en maten.

wortels zoals wij ze kennen, of rood, wit, grondkleur...

elk stukje verse vis is in plastiek verpakt's Avonds hebben we afgewisseld: een keer gekookt voor Xinhan en Emilien, een keer sushi gaan eten met Jan en Candice, een keer gekookt voor Mariah en Tim met hun kindjes Morgan en Eden, een keer Chinees gaan eten...


Mariah en Tim op terras bij Jan

sushi 

Vandaag zijn Michel en ik naar de botanische tuin geweest en hebben we daar in de buurt gegeten voor 4 euro samen. Gisteren heb ik twee kleine broodjes gekocht (grootte van Goossens) en daarvoor 15 euro betaald. Niet te volgen.

Ook hier...

En nu een overdosis aan bloemen, maar het was dan ook zeer de moeite!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten