dinsdag 10 februari 2015

09.02 fietsen + bus, perfecte combinatie

Om 7u beginnen we aan onze terugrit naar Waingapu zonder bagage. De manager van het resort moet er toevallig ook zijn en zal onze bagage meenemen. Wat een verschil! We hebben er 4u over gedaan om te komen en nu zijn we er in 2u... Dubbel leuk is dat we de hitte voor zijn, want daar hebben we een beetje schrik van gekregen. Niet zozeer om in te fietsen, maar wel om de fietsen te duwen.
We kopen 2 tickets voor de bus naar Waikabubak waar we Alan en zijn chauffeur zullen vervoegen om morgen samen naar de Pasola te gaan. We lunchen in mr Café, een tip van Alan, verrukkelijk eten voor geen geld. En dan te bedenken hoe we gezocht hebben de vorige keren dat we hier sliepen naar een fatsoenlijke keuken...
Wachtend op de bus kan ik de blog beetje bijwerken, want internet is soms toch een probleem. De bus pikt iedereen op voor de deur - wat een service - waardoor ze nooit op tijd vertrekt.

Ik slaap de ganse rit - toch nog aanvallen van vermoeidheid, maar dat was voorspeld - en als ik wakker word staan we stil. Aangekomen? Neen, platte band. We lenen onze koplamp aan de chauffeur die de band in het pikdonker staat te vervangen. Tien minuten later zijn we er.

Michel schijnt bij. Grappig is dat de bouten hier in de andere zin moeten worden los gedraaid

Even verfrissen en dan plannen voor morgen.  Om 7u vertrekken, want het is nog twee uren rijden. We vallen allebei als een blok in slaap.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten